Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ رضا حیدری نوری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه در سی‌امین سال تاسیس این دانشگاه دلیل قرار گرفتن این واحد در رتبه جامع را توسعه کمی و کیفی خدمات علمی آموزشی و تبدیل شدن به یک واحد پژوهش محور و کارآفرین دانست و گفت: برخورداری از تجهیزات و زیرساخت مطلوب نظیر کارگاه‌های تخصصی، آزمایشگاه مجهز و کم نظیر در سطح کشور، تجهیزات لازم در استانداردسازی آزمایشگاه‌های مختلف متالوژی، برق، مواد و همچنین نانو و در اختیار قرار دادن این امکانات در صنعت مستقر در ساوه از جمله ویژگی‌هایی است که این دانشگاه را نسبت به سایر دانشگاه‌ها متمایز ساخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین امکانات سخت افزاری، نرم افزاری و توان بالای هیئت علمی این دانشگاه را از دیگر تمایزات این دانشگاه برشمرد و گفت: در حال حاضر 174 عضو هئیت علمی به صورت رسمی و دائمی با این واحد همکاری دارند که شاخص هرم علمی 75 درصد اعضا هیئت علمی دارای PHD دکترای تخصصی هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه به صورت یک شهرک دانشگاهی در زمینی به مساحت 310 هکتار با زیر بنایی بالغ بر 132 هزار مترمربع با ظرفیت پذیرش 50 هزار دانشجو احداث شده است که در حال حاضر 5 هزارو 300 دانشجو در 124 رشته تحصیلی در این واحد مشغول تحصیل هستند.

نوری تولید علم منجر به خلق ثروت را از دیگر ویژگی‌های این دانشگاه برشمرد و گفت: این سیاست باز این دانشگاه را از سایر دانشگاه ها متمایز ساخته است در این میان به دنبال ایجاد فرصت‌های شغلی و کارآموزی موثر برای جذب بازار کار با حضور مراکز رشد و گروه‌های فناور به منظور تجاری سازی هستیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه در بحث اولویت‌های حوزه پژوهشی افزود: به دنبال اخذ استاندارد 17025 هستیم با توجه به سبقه این شهرستان در عرصه صنعت کشاورزی، بهداشت و درمان می توان برای تدریس درس‌های آزمایشگاهی از پتانسیل دانشگاه بهره‌ گرفت و ضمن کسب درآمد از این طریق در حوزه پژوهش نیز فعال باشیم.

وی با اشاره به سالروز تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی در 25 بهمن ماه سال 1366 خاطرنشان کرد: در آن سال این دانشگاه فعالیت خود را در دو رشته تحصیلی و با 64 دانشجو آغاز کرد که اکنون شاهد رشد و شکوفایی این واحد دانشجویی با امکاناتی چون 121 کارگاه آموزشی، 16 آزمایشگاه تخصصی مجهز، 4 انجمن علمی فرهنگی، 59 اختراع و کسب مقام های برتر دانشگاهی در تمام عرصه ها از این واحد دانشگاهی هستیم.

انتهای پیام/

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۱۹۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، واحد علوم و تحقیقات، برای نخستین بار در دانشگاه آزاد اسلامی و با پیگیری‌های صورت گرفته از سوی اداره کل طرح و برنامه، بودجه و تعالی سازمانی با رهنمودهای قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات و معاونت توسعه و مدیریت منابع این واحد، موفق به دریافت گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی به شرح زیر شده است:

بیشتر بخوانید: دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات و شرکت ملی انفورماتیک سند همکاری امضا کردند

ISO ۱۰۰۰۲:۲۰۱۸ (فرآیند رسیدگی به شکایات ذی‌نفعان)؛

ISO ۱۰۰۰۴:۲۰۱۸ (سنجش میزان رضایت‌مندی مشتری)؛

ISO ۲۱۰۰۱:۲۰۱۸ (استانداردسازی مدیریت آموزشی مبتنی بر نیازهای فراگیران)؛

ISO ۱۰۰۱۵:۲۰۱۹ (مدیریت شایستگی و توسعه افراد)؛

گواهینامه ISO ۲۱۰۰۱ و گواهینامه ISO ۱۰۰۱۵؛ برای نخستین ‌بار در سطح دانشگاه‌های کشور توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، کسب شده است.

گفتنی است، اقدامات صورت گرفته در فرآیند کسب گواهینامه‌های استاندارد بین المللی ISO پیرو تاکیدات دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و متمرکز بر محورهای سند تحول و تعالی این دانشگاه، محقق شده است.

لازم به ذکر است، در مسیر دریافت این چهار گواهینامه، "محور راهبردی دانشگاه سرآمد و پاسخگو" مبتنی بر تحقق اهداف مندرج در بسته کاری مشتمل بر ارتقاء پاسخگویی و قابلیت حل مسئله، توسعه فناوری، نوآوری و کارآفرینی و ارتقاء جایگاه بین‌المللی و الهام‌بخشی، مدنظر قرار گرفته است.

همچنین "محور راهبردی دانشگاه کارآمد و پایدار" مبتنی بر تحقق اهداف مندرج در بسته کاری شامل دستیابی به سازمان یادگیرنده، فعالیت‌های منسجم و هم‌افزایی شبکه‌ای و تحول در فرهنگ سازمانی، از دیگر ضرورت‌های تبیین شده جهت دریافت گواهینامه‌های استاندارد بین المللی ISO در واحد علوم و تحقیقات، بوده است.

بر اساس این گزارش، گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی ذیل توسط شرکت کیفیت و انطباق پویا (KQR) دریافت شده است که ISO۱۰۰۰۲ و ISO۱۰۰۰۴ تحت لیسانس Benchmark certificate انگلستان و گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی ISO۲۱۰۰۱ و ISO۱۰۰۱۵ تحت لیسانس استرالیا، صادر شده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229476 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • شهرسازی و رویکردهای جدید علمی
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی