Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@19:10:31 GMT

مرکزی| فعالیت‌های پژوهشی در ساوه افزایش یافته است

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۲۳۰۴۳۳

مرکزی| فعالیت‌های پژوهشی در ساوه افزایش یافته است

رئیس دانشگاه آزاد ساوه با بیان اینکه فعالیت‌های پژوهشی در ساوه افزایش یافته است گفت: تجهیز آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های آموزشی در دانشگاه آزاد ساوه انجام شد. ۲۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۸ استانها مرکزی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساوه, رضا حیدری‌نوری ظهر امروز در سخنرانی پیش از خطبه‌های نمازجمعه ساوه به مناسبت سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد واحد ساوه با اشاره به دستاوردهای علمی, فنی و دفاعی چهل ساله انقلاب اسلامی اظهار داشت: برای توسعه هرجامعه و کشورشاخص‌هایی وجود دارد که نخستین شاخص منابع انسانی آن جامعه است، مردم ایران, جوانان و فرزندان ایران از درجه هوشی بالایی برخورد هستند به گونه‌ای که بخش اعظم دستاوردهای علمی و فنی در جهان توسط جوانان ایرانی ساخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شاخص دوم توسعه هر کشور تولید علم، فناوری و پژوهش در آن کشور است، بعد از انقلاب اسلامی اگرچه دشمن همیشه به بهانه‌های مختلف علیه کشور ما دشمن‌تراشی کرد که نمونه آن جنگ تحمیلی, تحریم و ترور شخصیت‌های علمی بوده و صدها نفر از فرزندان این کشور شهید و جانباز  شدند و هزاران میلیارد دلار به کشور ضربه زده شد ولی با این وجود در کوران این هجمه‌ها رهبرمعظم انقلاب و ملت هیچ‌وقت از دور اندیشی برای علم, پژوهش و فناوری غافل نبوده و مسیر پیشرفت را ادامه دادند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ساوه تصریح کرد: یکی از صنایع مهم کشور صنعت فناوری نانو است که رتبه نهم جهان را در این صنعت داریم به‌گونه‌ای که بیش از 35 درصد مقالات علمی، پژوهشی توسط جوانان ایرانی تولید می‌شود، صنعت فناوری نانو در صنعت داروسازی، خودروسازی، صرفه‌جویی در انرژی، منسوجات و ساختمان سازی کاربرد بسیاری دارد.

حیدری‌نوری بیان کرد: دومین صنعت در کشور که  امروز بخش اعظم مشکلاتی که دنیای استکبار علیه کشور ما به وجود اورده صنعت هسته‌ای است که خوشبختانه به طور کامل توانستیم به چرخه سوخت دست پیدا کنیم و با تکیه بر این صنعت در آینده نزدیک  از سوخت فسیلی بی‌نیار شویم و مشکل کشور با سوخت هسته‌ای و سوختی که  محیط زیست را تهدید نمی‌کند برطرف می‌شود.

وی ادامه داد: دستاورد دیگر نظام در بحث پزشکی است، در گذشته ما وارد کنند پزشک بودیم ولی امروز نه تنها نیاز درمانی داخل توسط پزشکان نخبه کشورمان برطرف می شود بلکه واردات مشتری اعم از سران و ثروتمندان از دیگر کشورها را داریم که برای درمان به کشور ما مراجعه می‌کنند.

حیدری‌نوری عنوان کرد: رتبه دوم ساخت چسب بافت هوشمند که در تولید برخی داروها کاربرد دارد، زایع‌های بالا ذر مهندسی ژنتیک پروتز عصبی، رتبه دوم ساخت سلول‌های بنیادین بخشی از دستاوردهای 40ساله نظام است و این افتخار بزرگی است.

رئیس علوم پزشکی ساوه خاطرنشان کرد: در بحث صنایع هوایی امروز موشک با برد 2 هزار کیلومتر توسط جوانان ایرانی ساخته می‌شود و رتبه پنحم در عرصه بین‌المللی ساخت موشک‌های بدون سرنشین که سبب ایجاد هیاهویی در بین دشمنان نظام و جهان شده است را داریم.

 وی افزود:جایگاه برتر در خاورمیانه در بحث مخابرات را در اختیار داریم به گونه‌ای که دشمن تاکنون نتوانسته ما را تخریب اطلاعاتی کند و این درخالیست که دستاورد 40ساله نظام فقط در بحث علمی نیست بلکه در حوزه فرهنگی، عمرانی نیز قابل تقدیر است.

ساوه جزو دو واحد جامع دانشگاه آزاد در استان مرکزی

رئیس علوم پزشکی ساوه با اشاره به جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه گفت: امروز درحالی سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی که مصادف شده با چهلمین سال پیروزی شکوهمند اسلامی را گرامی می داریم که این واحد در سال 1366 با 64 دانشجو در یکی از دبیرستان های ساوه با 4 رشته تحصیلی فعالیت خود را آغاز کرد و امروز واحد ساوه دارای رتبه جامع ودارای برترین رتبه در بین واحدهای دانشگاهی کشور است.

وی افزود: در استان مرکزی دو واحد جامع وجود دارد که شامل واحد اراک و ساوه است و هم اکنون واحد ساوه دارای 5300 دانشجو در مقاطع کاردانی تا دکترای تخصصی بوده و این در حالیست که درچند سال اخیر شاهد روند کاهشی شدیدی در آمار دانشجویان بودیم ولی خوشبختانه این روند متوقف شده است.

حیدری نوری بیان کرد: هم اکنون این واحد در 124 رشته تحصیلی که شامل کشاورزی, فنی ومهندسی, علوم انسانی و پرستاری است 3 دانشکده مصوب کشاورزی, فنی ومهندسی و علوم انسانی به صورت مستقل دارد که دارای پروانه استقلال از سازمان مرکزی هستند.

وی ادامه داد: 174 عضو هیئت علمی به صورت تمام وقت ورسمی با این دانشگاه همکاری می کنند که خوشبختانه می توان ادعا کرد که واحد ساوه یکی از واحدهایی است که شاخص هرم هیئت علمی ان از نظر تخصصی در جایگاه قابل قبولی قرار دارد، یعنی حدود 75 درصد از اعضای هیئت علمی این واحد دارای درجه دکتری و p.h.d هستند.

رئیس دانشگاه آزاد واحد ساوه خاطرنشان کرد: در واحد ساوه 230 کارمند و درواحد سماء ساوه نیز حدود 70 کارمند در دانشگاه و مدارس مشغول به کار هستند که در مجموع اعضای هیئت علمی و کارکنان این واحد دانشگاهی به 500 نفر می رسد.

وی افزود: در این واحد 127 آزمایشگاه و کارگاه مجهز به استانداردهای ویژه وجود دارد که شامل دستگاه هایی است که ارقام خرید آنها میلیاردی است و تنها در دانشگاه های دولتی و برخی دانشگاه های آزاد اسلامی وجود دارد و کتابخانه دیجیتال در دسترس هیئت علمی و دانشجویان است.

حیدری نوری عنوان کرد: تسهیل درتردد دانشجویان, برگزاری مسابقات فرهنگی  و  ورزشی,  چابک سازی امور و پرداخت وام در هر ترم به 4 هزار دانشجو در عین تحصیلو پس از تحصیل به‌ صورت کوتاه‌ مدت  و  بلندمدت  با کارمزد 2درصد بخشی از خدمات این واحد به دانشجویان است.

انتهای پیام/ ت

R41371/P1336/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۳۰۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند

به گزارش خبرنگار مهر، فرح حدیب ظهر دوشنبه در همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد شاهرود با بیان اینکه دانشگاه نباید خود را از مسائل کشور جدا ببیند، تاکید کرد: مسائل کشور، چالش‌ها برای دانشگاه، می‌بایست مسائل حقیقی، واقعی و اصلی باشد.

وی با بیان اینکه تربیت فرهنگی، اخلاقی و هویتی دانشجویان از جمله دیگر مسائل مهم در نظام دانشگاهی کشورمان است، افزود: فراتر از مسئله تعلیم، باید تربیت با جهت گیری معنوی و اخلاقی و تلطیف روحی در کنار دمیدن روح احساس هویت در مجموعه جوان دانشجو از دیگر رسالت‌های دانشگاهی است که آن را دنبال می‌کنیم.

مدیرگروه کشوری گردشگری و میراث دانشگاه آزاد با اشاره به اینکه اعضای هیأت علمی دانشگاه آزادهای کشور سه دسته هستند گروهی هیأت علمی پیوسته هستند گروهی هیأت علمی وابسته و گروه دیگر مدرس یارها هستند که تحولی در حوزه کارکرد استاد و دانشگاه و دانشجو را دنبال می‌کنیم، تاکید کرد: در واقع ما دانشگاه را در سند تحولی جدید دانشگاه آزاد به عنوان سکوی دانایی می‌دانیم.

حدیب گفت: تحولی که دنبال می‌کنیم، حرکت از دانشگاه مدرک گرا که استاد بر اساس تعداد مقاله ارزیابی شود و دانشجو هم علاقمند به گرفتن مدرک باشد به سمت دانشگاه تعاملی یاد دهی، یادگیری، ارزش آفرین، دانایی و توانایی است.

وی با بیان اینکه گروه‌های معماری و شهرسازی به واسطه اینکه در سبک زندگی مردم تأثیرگذار هستند، از اهمیت بالایی برخوردار هستند، گفت: برای اینکه بتوانیم تأثیر فرهنگ ساز دانشگاه را داشته باشیم تلاش داریم که تعامل بین استاد به عنوان رابط با دانشجویان، گروه‌ها و دانشکدگان را تقویت کنیم.

مدیرگروه کشوری گردشگری و میراث با بیان اینکه ۸۷۶ هیأت علمی در رشته معماری و شهرسازی در دانشگاه آزاد کشور مشغول به تدریس و فعالیت علمی هستند، تاکید کرد: ۱۹۲ دانشگاه آزاد کشور رشته معماری و شهرسازی را دارد و در این رشته‌ها ۴۸ هزار دانشجو تحصیل می‌کنند همچنین سرانه هیأت علمی به دانشجویان ما در رشته معماری و شهرسازی ۵۶ نفر به یک عضو هیأت علمی است.

حدیب با بیان اینکه ۴۲ درصد اساتید معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد کشور خانم و مابقی آقایان هستند، تاکید کرد: رشته معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد در کشور، دارای شش استاد تمام، ۲۲ دانشیار و ۴۶۸ استاد یار است.

وی با بیان اینکه در گروه کشوری گردشگری و میراث دانشگاه آزاد مجلات بسیار خوبی نیز به لحاظ علمی داریم، تاکید کرد: ۱۴ مجله امروز در این رشته‌ها فعال هستند که از بین آنها چهار مورد مرتبط با علمی، پژوهشی وزارت علوم و مقالات آی اس سی هم می‌شوند و هشت مورد دیگر هم گرید آ دانشگاه آزاد را دارند و دانشجویان دکترای ما می‌توانند برای پیش دفاع‌ها و گرفتن مجوز دفاع از آنها استفاده کنند.

کد خبر 6098438

دیگر خبرها

  • دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی