Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@12:30:43 GMT

ورود دانشگاه آزاد ساوه به حوزه تحقیقات گیاهان دارویی

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۲۵۹۳۹

ورود دانشگاه آزاد ساوه به حوزه تحقیقات گیاهان دارویی

ایسنا/مرکزی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه از آغاز فعالیت‌های تحقیقاتی این دانشگاه در حوزه کشت گیاهان دارویی خبر داد.

دکتر احسان ساده در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی ساوه دارای سه دانشکده مستقل شامل دانشکده های فنی مهندسی، علوم انسانی و کشاورزی است، اظهار کرد: دانشکده کشاورزی یکی از دانشکده های فعال و قدیمی و برخوردار از پتانسیل هیات علمی با مرتبه علمی بالاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد ساوه علاوه بر فعالیت‌های مرسوم آموزشی، فعالیت‌های تحقیقاتی و اجرایی حوزه کشاورزی نیز انجام می‌شود که موجب ارتقای شاخص های علمی دانشجویان این رشته شده است.

وی به فعالیت مزرعه تحقیقاتی و آموزشی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه اشاره کرد و افزود: این مزرعه علاوه بر انجام فعالیت‌های تحقیقاتی در حوزه آموزشی توانسته است افزون بر ۱۵ هکتار فضای زراعی با کشت محصولاتی نظیر گندم، جو، یونجه و ... و نیز  هشت هکتار کشت محصولات باغی نظیر انار، پسته و ... ایجاد کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ساوه ورود به حوزه محصولات دانش بنیان را از ماموریت‌های جوامع دانشگاهی در راستای تجاری سازی علم دانست و افزود: بر این اساس دانشکده کشاورزی ساوه فعالیت تحقیقاتی خود را برای انجام کشت گیاهان دارویی آغاز کرده است.

وی ادامه داد: امروزه در کشور ما موضوع فعالیت بین رشته‌ای نظیر رشته‌های کشاورزی و پزشکی و در حقیقت ایجاد فعالیت‌های دانش بنیان در حوزه گیاهان دارویی رونق بالایی دارد و بر این اساس به مجموعه دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد ساوه ماموریت داده شده است تا با ورود به کشت گیاهان دارویی و انجام کارهای تحقیقاتی و آزمایشگاهی به تولید محصولات نوین گیاهان دارویی با فناوری پیشرفته روی آورد و در این راستا از ظرفیت و زیرساخت‌های مزرعه تحقیقاتی پژوهشی و ظرفیت علمی اعضای هیات علمی بهره‌برداری کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامي گياهان دارويي ساوه استانی علمی و آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی دانشکده کشاورزی گیاهان دارویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۵۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری از کسب رتبه چهارم جهانی تولید علم در حوزه تولید گیاهان دارویی و طب سنتی از سوی محققان ایرانی خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمدرضا شمس اردکانی؛ دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری از کسب رتبه چهارم جهانی تولید علم در حوزه تولید گیاهان دارویی و طب سنتی از سوی محققان ایرانی خبر داد.

شمس اردکانی خاطرنشان کرد: ما از نظر علمی و عملی جایگاه خوب و رتبه ممتاز و بین‌المللی قابل قبولی در حوزه گیاهان دارویی کسب کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه سابقه استفاده از گیاهان دارویی و طب سنتی در این حوزه چند هزار ساله است، افزود: پس از تشکیل دانشکده‌های طب سنتی در سال 1386 با توفیق بسیار خوب و شتاب مناسبی در حوزه تولید علم در دنیا خودمان را نشان دادیم و از دو سال پیش (2022) تاکنون توانستیم رتبه چهارم دنیا را کسب کنیم که این موفقیت بسیار ویژه‌ای است.

شمس اردکانی تصریح کرد: ستاد اقتصاد دانش‌ بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی در حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری تلاش و عزم جدی دارد که در پازل ایران قوی بتواند موضوع و سرفصل بسیار مهم در حوزه طب سنتی و گیاهان دارویی داشته باشد.

وجود 1200 گیاه دارویی در ایران/ رتبه چهارم کشور در تولید علم طب سنتی

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان گیاهان دارویی در ادامه بیان کرد: در این راستا ما شرکت‌های دانش‌بنیان خوبی داریم که در حوزه تولید و فرآوری و استخراج فعالیت می‌کنند و ستاد نیز از آنها حمایت خواهد کرد.

به گفته وی، مردم در ایران از نظر فرهنگی و تمدنی و سابقه، دید خوبی نسبت به عطاری‌ها دارند و عطاری‌ها توانسته‌اند در بیشتر موارد اعتماد و رضایت مردم را جلب کنند.

وی مطرح کرد: شرکت‌های دانش‌‌‎‌بنیان به خوبی در حوزه‌های مختلف تلاش کرده اند و ما باید در حال حاضر با دست به دست هم دادن و ظرفیت‌های افزوده کار را پیش ببریم. در سال‌های اخیر بازگشت به طبیعت در همه حوزه‌ها پررنگ شده و امیدواریم با تلاش خودمان و به‌کارگیری همه ظرفیت‌ها در این زمینه موفق‌تر از پیش عمل کنیم.

شمس اردکانی، طب سنتی ایرانی را سلامت‌محور دانست و افزود: بسیاری از آموزه‌‌های طب سنتی ایران مبتنی بر اصلاح سبک زندگی است و با توجه به ریشه‌دار بودن این آموزه‌ها در فرهنگ مردم، قابلیت پذیرش خوبی دارد و دسترسی به خدمات آن نیز برای مردم آسان است.

وی ادامه داد: ارتقای سلامت و کاهش بیماری‌ها مستلزم افزایش سطح سواد سلامت مردم و تغییر رفتار آنها است. امروزه به دلیل تغییر سبک زندگی ، نوع غذاها، کم تحرکی و ... علی‌رغم کنترل بیماری‌های واگیر و عفونی، بار بیماری‌های غیرواگیر افزایش یافته است.

شمس اردکانی در پایان "رعایت اصول تغذیه بر مبنای طب سنتی" را مهمترین اصلی دانست که رعایت آن منجر به حفظ سلامتی می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی