Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)،‌ مراسم گرامیداشت سالگرد آسمانی‌شدن سردار دل‌ها به همت بسیج دانشجویی و کانون بسیج  اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه برگزار و از تابلو ساختمان سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی رونمایی شد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه در این مراسم گفت: تا ابد قدردان خون شهدا بوده و هستیم، آیندگان قضاوت خواهند کرد که سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی برای سربلندی و اقتدار نظام مقدس ما چه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 احسان ساده با گرامیداشت یاد و خاطره آیت‌الله مصباح یزدی، او را نیز از سرداران جبهه فقاهت و اسلام و تشیع خواند که تا ابد از ذهن تاریخی ملت شریف ایران پاک نخواهد شد.

معاون فرهنگی رزمندگان غرب و شمال غرب کشور هم با بیان نکاتی ارزشمند از زندگی و جهاد حاج قاسم او را اسطوره‌ای برای تمام نسل‌ها خواند و گفت: سلیمانی یک نفر نیست، یک مکتب است و این مکتب، شایسته جهانی‌شدن است.

سردار داود غیاثی افزود: امروز جبهه مقاومت به برکت خون شهیدان مقاومت و در رأس همه سیدالشهدای جبهه مقاومت از روحیه بسیار بالایی برخوردارند و خود را سرباز جان برکف امام خمینی و امام خامنه‌ای می‌دانند و امروز اگر قدر نعمت ولایت را بدانیم، فرداهایمان روشن است.

در ادامه مراسم علاوه بر رونمایی از تابلو یادمان سردار دل‌ها و شهید فخری‌زاده،  سربازان حضرت زهرا سلام‌الله علیها از پدر شهید مدافع حرم شهید سیدعباس حسینی تجلیل شد.

محمد شریف جانشین سپاه ساوه، مسئولان شهرستانی، هیئت رئیسه و جمعی از دانشجویان، کارکنان و استادان واحد ساوه که با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و انجام تب‌سنجی در تالار علامه عسگری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه به همت بسیج دانشجویی و کانون بسیج اساتید برگزار شد، حضور داشتند.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1087520 برچسب‌ها شهید قاسم سلیمانی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی ساوه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: شهید قاسم سلیمانی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی ساوه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۲۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات

به گزارش همشهری‌آنلاین، فاطمه یزدیان گفت: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران نیز مانند شوراهای راهبردی سایر دانشکده‌های تازه تاسیس که با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی مرتبط با موضوع هر دانشکده شکل گرفته‌اند، در حال شکل‌گیری است.

وی افزود: دانشگاه تهران در راستای سیاست‌های دولت مردمی برای اعمال سیاست‌های حمایتی جهت استحکام و ترفیع نهاد خانواده، برنامه جامعی را در این خصوص با محوریت دانشکده علوم خانواده طراحی و به اجرا در آورده است که از آن جمله می‌توان به ساخت و بهره‌برداری مهد کودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران، شروع عملیات احداث ۵۰۰ واحد خوابگاه دانشجویی متاهلین و همچنین تاسیس مرکز ازدواج و خانواده دانشگاه تهران اشاره کرد.

واکنش دانشگاه تهران به حاشیه‌ سازی‌های اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران با بیان اینکه شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری است، ادامه داد: مدیریت دانشکده برای شکل‌گیری قوی دانشکده علوم خانواده، با پیشنهاد صدور احکامی برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی به استقبال تشکیل این شورا رفته است و حضور شخصیت‌هایی نظیر جمیله سادات علم‌الهدی و دیگر چهره‌ها و اساتید در این شورا را مایه تقویت دانشکده در راستای برنامه‌های جامع خانواده محوری دانشگاه می ‌داند.

جمیله علم الهدی به علت مشغله علمی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی را نپذیرفت

یزدیان خاطرنشان کرد: پیشنهاد و مطالعات مفصل مربوط به تأسیس دانشکده علوم خانواده توسط جمعی از اساتید مبرز حوزه خانواده و تعلیم و تربیت از جمله دکتر علم‌الهدی که استاد تمام فلسفه تعلیم و تربیت هستند، مطرح و دنبال شد. با توجه به اشراف این اساتید روی موضوع، از وی خواسته شد که در راه‌اندازی و فرایند جذب و همچنین شورای راهبردی دانشکده نیز کمک کند.

وی افزود: این درخواست با دکتر علم‌الهدی نیز مطرح و از وی خواسته شد که در شورای راهبردی و هیات جذب دانشکده علوم خانواده حضور داشته باشند که اعلام کرد به علت مشغله علمی، امکان وقت گذاشتن برای این کار را نداشته و این پیشنهاد را نپذیرفت.

دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران روز چهارشنبه (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) با حضور انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رییس‌جمهور افتتاح شد. این نخستین دانشکده علوم خانواده در ایران است. دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران روز جمعه ۱۴ اردیبهشت به دنبال برخی حاشیه سازی ها نسبت به انتخاب برخی اعضای شورای راهبردی این دانشکده با انتشار توضیحاتی تاکید کرد: دانشکده علوم خانواده با هدف تامین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات رهبر معظم انقلاب و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است.

کد خبر 849367 منبع: ایرنا برچسب‌ها دانشگاه تهران خبر ویژه جمیله علم الهدی

دیگر خبرها

  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • دست پر «مکتب حاج قاسم» در نمایشگاه کتاب تهران
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • حضورآگاهانه مردم در انتخابات و انتخاب اصلح
  • نتایج سومین المپیاد تخصصی برق دانشگاه آزاد اشکذر اعلام شد