Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی قاسمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه و معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با بیان اینکه بسیاری از دانشگاه‌های کشور در راهبرد نسل اول یعنی دانشگاه آموزش محور باقی‌مانده‌اند حرکت دانشگاه آزاد اسلامی را در وادی نسل سوم هوشمندانه توصیف و تشریح کرد: دانشگاه در نسل اول مبتنی بر فعالیت‌های علمی و در نسل دوم عموما با تحقیقات پایه‌ای شکل گرفته و پژوهش محور عمل‌کرده‌است لیکن در وهله کنونی دانشگاه آزاد اسلامی با عبور از این دو نسل در رویداد گام دوم وارد نسل سوم که مبتنی بر کارآفرینی با رویکرد حل مسئله باتوجه به نیاز جامعه شده است که ماموریت اصلی آن کارآفرینی ، مهارت‌آموزی و توانمندسازی دانشجویان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اصل کلیدی دانشگاه نسل سوم را تقویت ویژگی‌های مهارت آموزی ،شایستگی و توانمندی دانشجویان برای حل مسائل و مشکلات جامعه به روش علمی دانست و افزود: رویداد در حقیقت تعامل میان صنعت و دانشگاه است، متاسفانه در دوره‌های گذشته رغبت کمی از صنعت در بکارگیری پتانسیل نخبگانی دانشگاه وجود داشت اما هم‌اکنون ما خود در گام دوم به سمت صنعت حرکت کرده‌ایم و نمی‌توانیم صرفا منتظر صنعت منفعل بمانیم .

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه با اشاره به طرح پویش دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: در طرح پویش ارتباط ما با صنعت بصورت مشورتی- نظارتی است که در آن ما آمادگی برگزاری آموزش‌های کوتاه مدت، انجام‌ پروژه‌های تحقیقاتی صنایع و چالش‌های فناورانه را داریم و برحسب نیازی که از سمت صنایع اعلام می‌شود معمولا قراردادهای منعقد میگردد همچنین در طرح پویش برحسب کمبود صنایع در منابع انسانی متخصص دانشجویان فراغت خود را بصورت کارمند در آنجا فعالیت می‌نمایند و در صورت رضایت حتی امکان استخدام نیز برایشان وجود دارد.

قاسمی دانشگاه آزاد ساوه را از واحدهای مطرح و پیشگام در مشارکت با رویداد عصر امید دانست و گفت: دانشگاه آزاد ساوه با ارسال ۳۴ ایده و استارتآپ، ۴ شرکت فناور، ۱۸ هسته و گروه پژوهشی، ۸ زیرساخت آزمایشگاهی و کارگاهی و همچنین ۸ رویداد فناورانه با دستی پر با به عرصه رویداد گام دوم خواهد گذاشت‌.

رئیس واحد آزاد ساوه با تشریح برنامه‌های این دانشگاه گفت: یکی از پروژه‌های برجسته این دانشگاه در رویداد گام دوم که برای اولین در سطح دانشگاه‌های آزاد کشور صورت گرفته، تولید بره‌های همو و هترو میباشد که فاز سوم پروژه یعنی تولید بره‌های هتروزیگوس و هموزیگوس عملیاتی شده است و قطعا باعث افزایش بهره‌وری در صنعت دامپروری کشور خواهد شد. طرح‌های دیگری همچون فرآوری گیاهان دارویی، ایجاد سلول‌های خورشیدی، ساخت آزمایشگاه بیوتکنولوژی، بحث کپسوله‌سازی نانو ذرات و تولید کیک طالبی همچنین تولید آجرهای هوشمند در دستور کار دانشگاه آزاد اسلامی ساوه قرار دارد.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد استان مرکزی اظهار کرد: یک مرکز تحقیقات علوم اعصاب کاربردی راه اندازی و قراردادی با شرکت مادر داروی شهرکرد انعقاد کرده‌ایم و پروژه‌ای در دستور کار قرار داده‌ایم. درخصوص تولید واکسن خوراکی کووید ۱۹ که مطالعات حیوانی آن درحال انجام است انشالله بزودی وارد فاز مطالعات انسانی خواهد شد.

او در پایان با ابراز گلایه‌ از برخی مشاغل و صنایع نسبت به عدم نگاه‌ برابر و عادلانه نسبت به فارغ‌التخصیلان دانشگاه آزاد و سراسری گفت: این‌که گفته می‌شود سطح سواد دانشجویان آزاد نسبت به سراسری پایین‌تر است یک دیدگاه غلط و به‌نحوی غرض‌ورزانه است باتوجه به زیرساخت‌های آموزشی مدرن و همچنین بهره‌گیری از اساتید هئیت علمی مجرب و برجسته در شرایط فعلی وضعیت یادگیری و پتانسیل نخبگانی در دانشگاه‌های آزاد همتراز یا حتی بهتر از بسیاری از دانشگاه‌های سراسری کشور می‌باشد.

خبرنگار: علیرضا مشیدی

انتهای خبر/

حسن دانش کد خبر: 1141525 برچسب‌ها واکسن کرونا دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: واکسن کرونا دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی گام دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۵۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اکبر نصراللهی رئیس دانشکدگان هنر و رسانه دانشگاه آزاد اسلامی در نخستین همایش کشوری معماری و شهرسازی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود اظهار کرد: شاهد تهاجم فرهنگی از نوع مرکز و پیرامون در معماری ایران هستیم.

نصراللهی گفت: معتقدم، معماری، رسانه است؛ چون هم پیام است و هم ابزار انتقال پیام و هم اینکه مخاطبان انبوه دارد.

این استاد دانشگاه افزود: آنچیزی که رسانه، معماری را از سایر رسانه‌ها متمایز می‌کند، استفاده از هنر هم در ابزار یعنی نوع معماری و هم در طراحی و انتشار پیام است.

رئیس دانشکدگان هنر و رسانه در تشریح تحولات معماری و اثرگذاری و اثرپذیری آن از رشته‌های دیگر، گفت: استفاده از تکنولوژی‌های ارتباطی در معمــاری تــا جایی پیش رفته است کــه مفهــوم جدیدی به نام «مدیاتکچر» را موجب شـده اســت به گونه‌ای که در برج‌ها و ساختمان‌ها اخبــار و اطلاعات بــرای مــردم بــه نمایش گذاشته می‌شود.

وی در اهمیت معماری ابراز کرد: معماری تبلور فرهنگ و تمدن و هنر، روانشناسی و... در هر جامعه است و در طراحی فضای شهری و برنامه‌ریزی نباید از جایگاه مهم آن غلفت شود، اما متاسفانه الان وضع خوبی ندارد و خود ابزار تهاجم فرهنگی شده است.

رئیس دانشکدگان هنر و رسانه هشدار داد: تهاجم فرهنگی از نوع مرکز پیرامون در معماری به صورت ترویج الگوی معماری از غرب به ایران و تهران به شهرستان‌ها، معماری اسلامی و ایرانی را تهدید می‌کند.

نصراللهی ادامه داد: تقلید کورکورانه و ناشیانه و افراطی از معماری غربی، اختلال در توازان ارتباطاتی و بصری و شبیخون به محیط زیست، حریم‌ها، آرامش، امنیت، زیبایی، توازن، تعادل و معنویت بنا‌ها و غلبه بی‌نظمی، ناهماهنگی، فشار روانی، سیطره مادیت و کمیت به زندگی انسان راموجب است.

وی اضافه کرد: ساختمان‌های نازیبا و مغایر با فرهنگ مردم، ناهماهنگی بین ابعاد و ارتفاع ساختمان‌ها، الگو‌های طراحی، رنگ‌ها، مصالح و فرم‌های متفاوت و ناهمگون در عناصر دخیل در سیمای شهر، حقوق اجتماعی مردم را نقض کرده است.

رئیس دانشکدگان هنر و رسانه در بخش دیگری از سخنان خود با تشریح نقش‌های دوگانه رسانه در معماری اظهار کرد: سواد معماری حلقه مفقوده، معماری و شهرسازی است؛ این سواد به مردم محدود نیست، معماران، گرو‌های دانشی، استادان و متخصصان این رشته بیش از مردم و مسئولان به آن نیاز دارند و باید این مهارت و توانایی ساخت و عرضه متناسب با زیست‌بوم، فرهنگ و اعتقادات مردم در عین زیبایی و صرفه اقتصادی را داشته باشند.

نصراللهی ادامه داد: رسانه‌ها می‌تواند مروج معماری غرب و عامل اصلی مصرف گرایی و مدگرایی در معماری و در عین حال راهنما و وسیله برون‌رفت از این وضعیت باشند. آن‌ها می‌توانند مردم را برای انتخاب و خرید بنا‌های متاثر از فرهنگ غرب ترغیب کنند و یا مطالبه کننده بنا‌هایی منطبق با فرهنگ ایران و اسلامی و یا ناظر قدرتمند برای مقابله با آشفتگی و آزادی بی حد و حصر در این زمینه باشد.

رئیس دانشکدگان هنر و رسانه از استادان خواست از رسانه‌های کلاسیک، شبکه‌های اجتماعی و همچنین رسانه معماری برای تصویر‌سازی صحیح از رشته‌های معماری و شهرسازی و بالا بردن سواد معماری مردم و تحقق راهبرد‌های بازسازی و بازآرایی، توسعه، تمایز، اقبال اجتماعی و سودمندی آن استفاده کنند.

وی گفت: گروه کشوری معماری و رسانه آماده است با تشکیل موسسه دانش‌بنیان متشکل از استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی، طراحی ساخت ۵۰ هزار مسکن دانشگاه را عهده دار شود. 

همایش دوروزه کارگروه کشوری معماری بعد از دو روز بحث کارگروه‌های مختلف در دامغان، امروز در شاهرود با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و معاون علوم انسانی و هنر این دانشگاه به کار خود پایان داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن
  • چهارمین قهرمانی متوالی مردان رویینگ دانشگاه آزاد در لیگ برتر 
  • انسولین با کمک فناوری نانو خوراکی می‌شود
  • رویداد صدرا به ایستگاه اندیمشک رسید
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • رویداد صدرا نقطه عطف حل مسائل جامعه است
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا
  • ساخت کمپ تمرینی برای تیم فوتبال نساجی در قائمشهر